Natuzzi Group og Lom Møbler har inngått avtale om agentsamarbeid i Norge. Natuzzi Group er Italias største leverandør av møbelprodukter

    • Publisert: 08 april 2015

Natuzzi Group og Lom Møbler har inngått avtale om agentsamarbeid i Norge.

Natuzzi Group er Italias største leverandør av møbelprodukter til hjemmet med utsøkt design og høy kvalitet på sine produkter. Lom Møbler vil håndtere alle Natuzzis produktlinjer: Natuzzi Italy, Natuzzi Re-vive (først og fremst den berømte liggestolen, i nyeste versjon på bildet over), Natuzzi Editions og Private Label, og ta seg av kundeservice i det norske møbelmarkedet.

– Vi er meget fornøyd med å kunne reetablere Natuzzi i Norge. Natuzzi er et ledende varemerke med design i ypperste klasse i den globale møbelindustrien som vi er helt sikre på vil slå godt an hos norske kundene, sier daglig leder Grethe Opsvik-Bøe (bildet.).

– Vi har store ambisjoner for vårt Natuzzi agentur i det norske møbelmarkedet og ser frem til et langt og godt samarbeid med salg av høykvalitetsmøbler fra Italia sier Grethe Opsvik-Bøe videre.

– Vårt partnerskap med Lom Møbler er en perfekt match med Natuzzi Group. Natuzzi har tidligere vært en stor leverandør i det norske markedet, og vi er sikre på at vårt partnerskap med Lom Møbler vil bringe oss tilbake til gamle høyder gjennom utmerket markedsarbeid og kundeservice, sier VP sales Western Europe Jan Mentens.

(Pressemelding.)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev