Madrassene er for lengst blitt møbler, soverommet blir et stadig mer sentralt rom, søvn er helse og tid er luksus. Det er ikke til å undres over at sengetøy er en produktkategori som blir mer sentralt, også det. I mer enn 150 år har Høie satt preg på skandinaviske hjem. Kvalitet, gode design og en innovativ holdning, har gjort trønderbedriften til en av de sentrale merkevarene innen sengeklær.
Gunilla - sateng sengetøy
Gunilla – sateng sengetøy

    • Publisert: 22 mai 2018
    • Tekst: Knut Skoe
    • Foto: PRODUSENTEN

Noen vil sikkert protestere på dette med «trønderbedriften» – Høie startet 1850 ved Høievassdraget i Rogaland og gikk ikke inn i Mascot Høie konsernet nesten 150 år senere, i 1999. Konsernet som i dag har utviklet seg til å bli en internasjonal ledende merkevare-leverandør av Mascot og Høie dyner og puter, Høie sengetøy, samt Berger pledd.
Høie står sterkt i det norske markedet og markedsføres også i Sverige, Finland, Danmark, Island, Polen, Tsjekkia og andre. Alle markedene stiller forskjellige krav til komfort, farge og design – men alle har de den gode og anerkjente Høie kvaliteten!

Velvære er vesentlig salgsargument og «alt du trenger for å få en god natts søvn». Årets nyheter fra bedriften følger de samme temaene, luksus, naturlig kvalitet og litt retrodesign er stikkordene for årets nyheter.

Retro

Med mønster, varme farger og 160 års erfaring henter Høie det beste fra fortiden og skaper det de selv oppfatter som en fresh og moderne stemning på soverommet. Dype toner i oker, blått og oliven skal lune kropp og sjel i den kalde tiden. Blomstermotiver og store geometriske mønster med klassisk preg henviser tankene til 50- og 60-tallets designuttrykk og sammen med stilrene designobjekter fra nåtidens formgivere skal det bli ungt og tidsriktig. Sengetøyet Erika i blå bomull, Cecilie i steinvasket og okerfarget bomull med jeans- stikninger, Renate i 100 % olivenfarget bomull, Abelone i 100 % oransje bomull, Tarje i lun flannel i 100% bomull og pleddene Monterosa i grønt samt Rondeslottet i rødt og grønt.

Ro

Med delikate sengetøy i oliven, brunt og offwhite har Høie satt sammen en ren og jordnær pallett som de mener klarner tanken og har beroligene effekt i en urolig tid og liv. Kreppede og steinvaskede bomullskvaliteter i nøytrale nyanser gir taktile og behagelige tekstiler. Et hjemlig og skandinavisk uttrykk, slik inviterer Høie til å få ned hvilepulsen.
Sengetøyet Evelyn i 100 % blå bomull- skrepp, Heine i 100 % okerfarget bomull, Cecilie i olivenfarget, steinvasket bomull med jeansstikninger, Cecilie i offwhite, og pleddene Trolltinden i brunt og Galdhøpiggen i oliven utgjør kolleksjonen Høie kaller Naturlig Ro.

Eleganse

Den enkle renheten i skandinavisk design kobles med glamour til det Høie kaller Eleganse; sengetøy i dype nyanser og luksuriøse finisher. Juvelblå sateng med geometriske mønster, myk bomullssateng i grått og kramme kreppkvaliteter i hvitt låner fra vinterens pallett. Glamour skal holde oss varme i den nordiske vinteren varm.
Sengetøyet Lisboa i blå og offwhite sateng, Slumre i 100 % blå bomullskrepp, Mood i grå og ekstra myk bomullssateng, Ingvald i 100 % olivenfarget bomullskrepp, og pleddene Rondeslottet og Snota, begge i blått.

Varme og luksus

Fyldige nyanser i blått, oker og vinrødt skal innby til late dager i luksuriøse omgivelser, godt hjulpet av tekstiler vevd i god kvalitet. Silkemyk sateng og glatt bomull står i vakker kontrast til sanselig velour, og gir omgivelsene et diskré spill. Store og små mønster gir sengetøyet hovedrollen i sovesonen, hvor stram geometri og botaniske former får fritt spillerom i et ellers minimalistisk interiør. Varm vintagestemning karakteriserer Høie sengetøyet Gunilla i oransje og oliven i 100 % bomullssateng, Siren i blå bomullssateng, Lisboa i vinrød sateng, Kristel i grønt i 100 % bomullssateng, Erika i 100 % steinvasket grønn bomull med jeansstikninger, og putetrekket Vanja i okerfarget velur.

Årets nyheter møter samme krav til kvalitet og testes slik alle produkter fra Høie gjennomgår. I tillegg til Høies egen kvalitetskontroll er produktene også testet mot helseskadelige stoffer og Øko-Tex 100-sertifisert. Alle med forskjellige krav til komfort, farge og design – men alle skal holde god og forventet kvalitet – og bidra til god søvn og velvære

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev