Stockholm Furniture & Light Fair 6.–10. februar vil som vanlig bli ett messehøydepunkt for norske aktører i møbel- og interiørbransjen,
Cecilia Nyberg har mye å by på. (Pressefoto)
Cecilia Nyberg har mye å by på. (Pressefoto)

    • Publisert: 17 november 2017

Stockholm Furniture & Light Fair 6.–10. februar vil som vanlig bli ett messehøydepunkt for norske aktører i møbel- og interiørbransjen, spesielt for leverandører som ønsker å eksponere seg internasjonalt.

Antall norske utstillere? – Vi har medio november 23 norske utstillere, opplyser Cecilia Nyberg, Project Area Manager til Møbel & Interiør.

Kalkulerer arrangøren med mange norske fagbesøkende? –Til messen 2017 kom det drøyt 2500 norske besøkende, og vi håper det kommer like mange til messen i 2018.

Tema og eventer av spesiell for norske aktører som ønsker å besøke messen? – I vårt seminarieprogram Stockholm Design & Architecture Talks foreleser Reiulf Ramstad i Reiulf Ramstad Arkitekter, fremholder Cecilia Nyberg som en ekstra godbit for norske besøkende.

Trendutstilling

Arrangøren fremholder ellers ’Trendutstillingen EN-AW 6082’ av Christian Halleröd design, som har tegnet butikkinnredninger til bl.a. Acne Studios og Byredo, som et høydepunkt. Utstillingen utforsker temaer som ekte, falsk og håndverk, og lages i samarbeid med Materialbiblioteket. EN-AW 6082 er en aluminiumslegering som er egnet for sveising og kan anodiseres. Den har høy styrke og god korrosjonsbestandighet.

Guest of Honour 2018

Italienske Paola Navone  er Guest of Honour med egen installasjon denne gangen. Hun er  arkitekt, produktdesigner, dekoratør og kunstnerisk leder. Det er 15. gangen Stockholm Furniture & Light Fair innbyr en velrenommert internasjonal designer til å utforme en installasjon på Stockholmsmässans entrétorg.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev