Det brygger opp til messekrig om møbel- og interiørmarkedet, etter meldingen om at EXPOHOME skal arrangere ‘en ny bransjemesse for
Anne Rustberggard Varden: – Vi har fått forespørsel om vi kan og vil flytte hele Oslo Design Fair til juni fra og med 2018. (Foto: Horecanytt)
Anne Rustberggard Varden: – Vi har fått forespørsel om vi kan og vil flytte hele Oslo Design Fair til juni fra og med 2018. (Foto: Horecanytt)

    • Publisert: 26 januar 2017

Det brygger opp til messekrig om møbel- og interiørmarkedet, etter meldingen om at EXPOHOME skal arrangere ‘en ny bransjemesse for hjem og bolig’ på Exporama Senteret 15.–18. juni. Oslo Design Fair – den tidligere Gave- og interiørmessen – er nå i full gang med sin vårmesse på Lillestrøm.

Norges Varemesse legger seg ikke på ryggen: – Vi er gjort oppmerksom på dette fra et knippe store kunder, som vi gjerne vil beholde, sier Anne Rustberggard Varden, nyansatt kommersiell leder for Oslo Design Fair.

Vurderer flytting av ODF

– Vi har tilbudt denne gruppen å holde messe i E hallen 15.–18. juni 2017 til en konkurransedyktig pris, og venter på en tilbakemelding på hvorvidt de ønsker å gå i videre dialog rundt dette.

– Denne gruppen har også kommet med en konkret forespørsel på hvorvidt vi kan og vil flytte hele Oslo Design Fair til juni fra og med 2018. Vi kartlegger dette i disse dager, og har avtalt at vi melder tilbake på dette punktet innen fredag 3. februar, opplyser Anne Rustberggard Varden.

”Initiativ fra bransjen selv”

I invitasjonen fra Exporama Senteret til utstillere, heter det at EXPOHOME ‘samler møbel, interiør og belysning under ett tak’. Videre heter det: “Interiørbransjen har selv tatt initiativet for å få til denne nysatsingen, og har så langt fått svært god respons, slik at det til tross for at det ikke er lenge igjen til messen, har vi klokkertro på at denne blir en suksess allerede første året’.

Gjeldende messeplan

Enn så lenge gjelder følgende messeplan på Lillestrøm: Oslo Design Fair arrangeres på Norges Varemesser fra 30. august til 2. september. Parallelt med Oslo Design Fair arrangeres også innkjøpsmessen Møbel 2017. Den siste er en oppfølging av Møbel 2016, som var en parallellmesse til ODH 2016 høst, og som fylte tomrommet etter Den Norske Møbelmessen, også kjent som Letomessen.

 

 

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev