Etter flytting fra Vejle til Fredericia tar Møbelmessen Skandinavien sikte på å bli messen for hele møbelbransjen ved å tiltrekke
MESSE C i Fredericia ligger sentralt i Danmark, 10 minutter fra motorveien, 5 minutter fra Banegården og 40 minutter fra lufthavnen.
MESSE C i Fredericia ligger sentralt i Danmark, 10 minutter fra motorveien, 5 minutter fra Banegården og 40 minutter fra lufthavnen.

    • Publisert: 20 september 2017

Etter flytting fra Vejle til Fredericia tar Møbelmessen Skandinavien sikte på å bli messen for hele møbelbransjen ved å tiltrekke seg besøkende fra nabolandene.

– Møbelfesten vil fortsatt være en skandinavisk møbelmesse, men vi utvider fra 2017 og lanserer nye, spennende tiltak, sier messearrangør Esben Veng-Christensen:

– Vi flytter Møbelmessen fra Vejle til MesseC i Fredericia, og gleder oss til å ønske alle velkommen i nye lokaler, som gjør at messen kvalitativt rykker mange trinn opp på alle parametere. Forholdene på MesseC i Fredericia byr simpelthen på en helt ny messeopplevelse. Dette er det 8. året Møbelmessen går av stabelen, noe som viser at den er levedyktig i det lange løp.

– Vi er spesielt glade for å ønske våre utenlandske besøkende velkommen og ønsker å hjelpe med informasjon via post eller telefon, sier Veng-Christensen. Han mener også at messen i dag er mer uslåelig enn noen gang før, mens behovet for individuelle møbelhandlere til å orientere seg i markedet, ikke alltid tilfredsstilles av husutstillinger og showroom hos enkeltselskaper. Av denne grunn ser Møbelmessen det som sin viktigste oppgave å tilby en generell orientering om hvordan markedet utvikler seg, og muligheten til å kunne møtes på kryss og tvers i hele bransjen. Og da spiller det ingen rolle når det kan gjøres et sted hvor kostnaden er på et rimelig nivå, fremholder Veng-Christensen.

Fakta om Møbelmessen Skandinavien

  • Uavhengig profesjonell messe for møbler og tilbehør til hjemmet
  • Ca. 80 utstillere fra hele Nord-Europa
  • Besøkende fra Danmark, Norge og Sverig
Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev