President Donald Trumps forretningsimperium inngår også møbelproduksjon og -salg, som nå skaper problemer for gjennomføringen av innreiseforbudet som fredag ble
The Trump Home Collection er et eksepsjonelt supplement for både bolig- og utleieinstallasjoner,’ heter det i egenreklamen. (Foto: trumphomecollection.com)
The Trump Home Collection er et eksepsjonelt supplement for både bolig- og utleieinstallasjoner,’ heter det i egenreklamen. (Foto: trumphomecollection.com)

    • Publisert: 05 juli 2017

President Donald Trumps forretningsimperium inngår også møbelproduksjon og -salg, som nå skaper problemer for gjennomføringen av innreiseforbudet som fredag ble delvis klarert av USAs høyesterett.

For flere land hvor presidenten har forretningsinteresser slipper unna forbudet. Det melder Bloomberg, som har laget en oversikt over land der Trump-imperiet har forretningsinteresser.

Blir ikke rammet

Forbudet er for land der majoriteten av befolkningen er muslimer, og inkluderer Libya, Sudan, Yemen, Syria og Iran, skriver dn-no.

Andre land med en majoritet av muslimer, som Egypt, Saudi-Arabia og Tyrkia, hvor Trump-organisasjonen har etablert eller ønsker å etablere forretningsvirksomhet, blir ikke rammet av forbudet.

Produksjon i Tyrkia

Bloomberg skriver at det i Tyrkia blir produsert møbler som markedsføres med Trump-merkevaren. Trump-navnet blir også brukt på to tårn i Istanbul.

’The Trump Home Furniture Collection’

Merkevaren heter ”The Trump Home Furniture Collection”, som eksponeres slik på egen hjemmeside: ”En strålende og imponerende blanding av luksuriøse materialer og ti ferdige alternativer skiller denne ultra-luksuriøse samlingen. Det 100 deler elegante sortimentet gir en slående kontrast mellom lys og mørk for denne fantastiske debuten (…)”

(Kilder: dn.no, Bloomberg o.a.)

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev