Martela skal levere møbler og tjenester til NCCs kontorer i hele Norden. Martela og det ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapet NCC
”Hver arbeidsplass er unik.” (Foto: Martela)
”Hver arbeidsplass er unik.” (Foto: Martela)

    • Publisert: 19 september 2017

Martela skal levere møbler og tjenester til NCCs kontorer i hele Norden.

Martela og det ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapet NCC har undertegnet en avtale som omfatter NCCs kontorer i hele Norden. Martela kommer til å levere møbler og tilby tjenester og strategier for å utvikle og tilpasse lokalene og arbeidsmiljøene ved NCC’s kontorer.

Forbedrer trivselen

Martelas grunnfilosofi bygger på forståelsen av at et kontor er mye mer enn bare møbler, gulv og vegger. På et kontor foregår det mange forskjellige aktiviteter – samarbeid, konsentrert arbeid, møter og pauser. Hver dag er unik og hver funksjon har sine egne behov.

– Utgangspunktet må være de ansattes behov og det må tas hensyn til alle måter å arbeide på som er typiske for en moderne arbeidsplass. På den måten skapes forutsetninger for å øke produktiviteten, redusere kostnadene og forbedre de ansattes trivsel, sier Martelas salgssjef i Sverige, Vidar Hellsaeus.

Hver arbeidsplass unik

– Hver arbeidsplass er unik, de ansattes behov og arbeidsoppgaver danner alltid utgangspunktet for vår design. På denne måten skaper vi arbeidsplasser som får medarbeiderne til å trives og yte bedre. Martela ser frem til å samarbeide med NCC om å skape de beste arbeidsplassene”, sier Business Manager i Norge, Merete Seland.

Martela har lang erfaring med innredning og utvikling av kontorer og arbeidsplasser.

Riktig tilnærming

Selskapet ble grunnlagt i Finland for 70 år siden og har de seneste årene styrket sin posisjon på det nordiske markedet. Martelas Oslokontor oppgraderte sine lokaler på sensommeren. Det nye kontoret fungerer som et utstillingsvindu for hvordan et moderne og praktisk kontormiljø bør være.

– Vår nye avtale med NCC er et godt bevis på at denne tilnærmingen er riktig og at Martela har et svært omfattende sortiment å tilby, sier Merete Seland.

(Pressemelding)

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev