Tekstilmessen MoOD kjøres for første gang parallelt og i samspill med Indigo Brussels Home Edition, som 'boutique show', 8.–10. september
Fra fjorårets MoOd-messe. (Foto: Odd Henrik Vanebo)
Fra fjorårets MoOd-messe. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

    • Publisert: 15 juli 2015

Tekstilmessen MoOD kjøres for første gang parallelt og i samspill med Indigo Brussels Home Edition, som ’boutique show’, 8.–10. september i Brüssel.

Det er foreløpig påmeldt 125 utstillere og 100 studioer. Som vanlig blir The Blue Drop-utstillingen et av høydepunktene, med 100 av beste og mest trendy produktene valgt ut av en profesjonell og internasjonal jury.

Fire nye plattformer

MoOD reklamerer med fire store nyheter:

• Den såkalte innovasjonsplattformen får en ny deltaker, Materia, i tillegg til de faste partnerne matériO Belgium, Trendease International, Global Color Research og Masters of Linen. Nederlandske Materia er en materialbank med over 100.000 medlemmer globalt.

• «Launch Pad» – en ny lanseringsplattform for entreprenører – er en annen nyhet, med produkter valgt ut av Trendease’s Jennifer Castoldi.

• En tredje nyhet er seminarprogrammet hvor deltakerne får møte topp foredragsholdere som Milou Ket (bildet) som gir til beste sin prognose for de kommende interiørfargene; Jennifer Castoldi som vil skanne over de store internasjonale trendene, og Niek De Prest som vil introdusere som tar for seg essensen i MoOD-konseptet 2016/17 – alt i en hyggelig salongatmosfære. Onsdag 9. september gir Materia’s Els Zijlstra forelesning om sensorisk erfaring og hvordan innovative materialer kan spille en rolle i den sammenheng.

• Digital plattform er den fjerde: Digital trykk i en uendelighet av fargemuligheter I ultrahøy oppløsning, innevarsler en ustoppelig utvikling. Professor Marc Van Parys er en av flere som vil åpne et vindu til morgendagens digitale tekstilverden.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev