Det er den røde tråden på Designindustrikonferansen 27. april i Oslo, som er videreføringen av Møbel+interiørkonferansen, nå altså med nytt
Professor Ragnhild Silkoset vil ta for seg prising produktene i et endret og digitalisert marked, hvordan endres forretningsmodellene og hvordan tilpasse seg. (Foto: BI)
Professor Ragnhild Silkoset vil ta for seg prising produktene i et endret og digitalisert marked, hvordan endres forretningsmodellene og hvordan tilpasse seg. (Foto: BI)

    • Publisert: 10 mars 2017
    • Tekst: vanebo

Det er den røde tråden på Designindustrikonferansen 27. april i Oslo, som er videreføringen av Møbel+interiørkonferansen, nå altså med nytt navn og dels nytt innhold.

– Vi inviterer til et spennende program på årets Designindustrikonferanse! Trine Skei Grande, Venstres leder, åpner konferansen. Gründerbedriften Ope AS presenterer seg. Det blir sofadiskusjon om mulighetene til norsk designindustri med de næringspolitiske talspersonene til Høyre og Arbeiderpartiet, sammen med Jan Christian Vestre, Vestre AS, og Jon Daniel Nesje, Wonderland AS, som begge har sentrale verv for designindustrien., sier Egil Sundet, bransjesjef Designindustrien og Norsk Industri møbel+interiør.

Tre  parallelle workshops

Gjennom tre parallelle workshops byr vi på aktuell dybdekjennskap og møte med viktige aktører. Sundet lister opp:

• Det skjer mye i norsk design, og vi ønsker å forsterke samarbeidet mellom designere og industrien. Et samarbeid med designerkollektivet Klubben, anført av Sverre Uhnger og Runa Klock og opptil 20 designere, presenterer seg. Norsk Industri inviterer også inntil 10 bedrifter til også å presentere seg.

• Miljø – Det nye nasjonalmuseet har fokus på halvert karbondioksid fotavtrykk – hvordan løses dette for interiør og møbler? Sirkulær økonomi gir muligheter, som noen allerede er på vei til å nytte. Det blir inspirerende innlegg om mulighetene sirkulær økonomi gir og gode eksempler på hvordan møte dette. Møt bl.a. arkitektbyråene CADI og Kaels og Circular Economy.se.

• Nye forretningsmodeller og distribusjon. Hvordan prise produktene i et endret og digitalisert marked, hvordan endres forretningsmodellene og hvordan tilpasse seg? Møt BI professor Ragnhild Silkoset  ekspert på prisstrategier og fremtidens markedsføring og PEJ Gruppen.

Interiørtrender hjemme og ute

I plenum gir Bjørn Erik Øye, Prognosesenteret, og Lisbeth Larsen fra Jotun en grundig oppdatering på utviklingen i Norge innen interiørtrender hjemme og ute, og hva kan vi forvente oss i det norske bolig- og eiendomsmarkedet fremover.

­– Straks etter konferansen utdeles bransjepriser og designstipend – og vi mingler før det er middag på Mathallen. For medlemmer i bransjeforeningen i Norsk Industri er det årsmøte dagen etter, opplyser Egil Sundet.

Bransjens største møteplass

Designindustrikonferansen er bransjens største møteplass og nettverksarena – hvor du møter mange bedriftsledere og i år også et stort antall fremadstormende designere.

Konferansen holdes torsdag 22. april på DOGA i Oslo. I fjor samlet konferansen vel 120 deltakere – og er det største faglige bransjetreffet innenfor møbel og interiør hvor hele verdikjeden er samlet.

Dagen etter er det årsmøte i bransjeforeningen Norsk Industri møbel+interiør (og i klyngen Norwegian Rooms AS).

Påmelding

Her kan du lese mer og melde deg på:

https://www.norskindustri.no/bransjer/mobelinterior/aktuelt/har-du-meldt-deg-pa-designindustrikonferansen-27.-april/

 

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev