Northern Lighting er blitt til Northern. Bedriften har ikke slukket lyset, men møblert rundt lampene. Lanseringen av den nye kolleksjonen

    • Publisert: 13 februar 2018
    • Tekst: Knut Skoe

Northern Lighting er blitt til Northern. Bedriften har ikke slukket lyset, men møblert rundt lampene. Lanseringen av den nye kolleksjonen var lagt til Stockholm under Stockholm Design week i forrige uke. Med to utstillingsplasser – en på Stockholm Furniture and Light Fair og en i et showroom i sentrum av byen – skulle ingen gå glipp av begivenheten. Og, etter køene å dømme gjorde ingen det heller. Lanseringene omfattet produkter i de fleste møbelkategorier og 16 designere har vært i sving for å formgi stoler, sofaer, lamper, selvvanningspotter, barskap, sjalusiskap puffer og annet. Sjelden eller aldri har noen norsk bedrift lansert et så bredt utvalg samtidig.

Pressen kjente sin besøkelsestid og gav Northern mye oppmerksomhet og godord. Northerns husdesignere Morten og Jonas er valgt ut av tidsskriftet FORM blant de atten viktigste designerne under messen i den svenske hovedstaden og trendtidsskriftet Wallpaper plukket ut Northern som messens «must see»!

Lanseringen av Northerns store kolleksjon skjer samtidig på messen i Stockholm og i utvalgte butikker butikker over hele verden. Butikker som Northern Lighting har jobbet med lenge og som har vært deltakende i utviklingen av nye Northerns kolleksjon.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev