Ny teknologi gir nye muligheter til å selge til kunden. Forbrukerne får nye muligheter til å lete etter informasjon og
Martin M. Frederiksen har forfattet boken "Cross Channel 2 – fremtidens detailhandel".
Martin M. Frederiksen har forfattet boken «Cross Channel 2 – fremtidens detailhandel».

    • Publisert: 24 april 2017
    • Tekst: vanebo

Ny teknologi gir nye muligheter til å selge til kunden. Forbrukerne får nye muligheter til å lete etter informasjon og produkt når de skal handle: Hva betyr dette for min bedrift?

Det er tema på Designindustrikonferansen i regi av Norsk Industri møbel+interiør på DOGA 27. april.

”Fremtidens detailhandel»

Det blir tre interessante foredrag som vil belyse muligheter og utfordringer fra forskjellige ståsted, om hva betyr dette for detaljhandelen og for forbrukerne:

Martin M. Frederiksen, som har forfattet boken «Cross Channel 2 – fremtidens detailhandel», sammen med Louise Byg Kongsholm, PEJ-Gruppen, er invitert.

Ny teknologi og adferdsmønster gir oss muligheter og utfordringer for hvordan du kan prise din vare i fremtiden. Dette har Ragnhild Silkoset undersøkt og forsket på i flere år. Hun vil dele av sine funn, og som professor og leder av Handelshøyskolen BIs markedsføringsgruppe, gir hun også en presentasjon av hvilken markedsføring de ser fremover.

Designprosjekter i industrien i dag

Ny teknologi og en mer åpen plattform gir også utfordringer innen kopiering av design og markedsføring, og opplevelsen er at alt går raskere. Er et svar mer unik design eller er dette uendret? DOGA jobber med en rekke designprosjekter i industrien i dag, og kan gi en innsikt i hvordan fremtiden vil bli. Sammen med Patentstyret, som arbeider med å beskytte rettigheter, som er motsatsen til stadig på komme med ny design – vil Patentstyret fortelle hva du kan gjøre for å beskytte dine rettigheter innen design, teknologi og mønster/logos.

Trender og utvikling hjemme og ute

På årets konferanse er som vanlig trender og utvikling hjemme og ute et viktig tema. Bjørn Erik Øye fra Prognosesenteret vil gi mer klarhet i utviklingen i eiendomsmarkedet og Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun, vil gi en spennende innføring i hvordan trendbildet ser ut internasjonalt og effekter inn i Norge.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev