Heymat og Oslo Design Fair inviterer til designkonkurranse hvor oppgaven er ’Lekende lett’. Fristen til å melde seg på, går
Samarbeidspartner Heymat produserer matter med industrikvalitet og lekker design. (Foto: ODF)
Samarbeidspartner Heymat produserer matter med industrikvalitet og lekker design. (Foto: ODF)

    • Publisert: 11 juni 2017

Heymat og Oslo Design Fair inviterer til designkonkurranse hvor oppgaven er ’Lekende lett’. Fristen til å melde seg på, går ut torsdag 15. juni.

Det skriver ODF på sin hjemmeside, hvor prosedyren beskrives: Tre finalister stilles ut på messen i august og vinneren kåres gjennom avstemming blant messedeltakerne. Premien er 35.000 kroner og vinnermatten tas inn i Heymats kolleksjon.

– Vi heier på norske designere og produsenter og synes derfor det er veldig fint å kunne bidra til å koble designere med en fersk produsent og utstiller som satser på kvalitet og design. Vi arrangerte en tilsvarende konkurranse med Røros Tweed til messen i januar og fikk inn mange gode bidrag, sier kreativ direktør for messen Grete Sivertsen.

Heymat

Samarbeidspartner Heymat ble stiftet i 2015 og bygger videre på en familiebedrift med lang erfaring fra vask og utleie av matter til næringsliv og industri. Gjennom 50 år med vaskeridrift har daglig leder Sonja Djønne og hennes ansatte lært hvilke matter som bidrar til å holde hjemmet ditt renere.

Design er et bærende element i utviklingen av Heymat, og første kolleksjon ble til i samarbeid med Kristine Five Melvær. Hennes målsetting var å lage matter det var godt å komme hjem til. Høsten 2017 lanseres en ny kolleksjon, denne gangen med design av Caroline Olsson. Deler av denne kolleksjonen skal stilles ut på utstillingen «Norway Designs NÅ vol 4» høsten 2017.

Lekende lett’

Designkonkurransens oppdrag er å tolke oppgaven ’Lekende lett’, og deltakerne skal hjelpe til med å utvikle en matte spesielt tilpasset barnefamilien. Mattens kvaliteter egner seg meget godt til barnerom, men uttrykket bør også kunne passe inn i barnefamiliens inngangsparti.

Juryen

Juryen består av Sonja Djønne, daglig leder Heymat; Grete Sivertsen, kreativ direktør Oslo Design Fair; Runa Boman, daglig leder Norway Designs og  designer Kristine Five Melvær.

For ytterligere informasjon: http://www.oslodesignfair.com/nyheter/designkonkurranse

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev