‘Verdensnyheten’ Wonderland Adaptive™  ble fredag lansert på Skeidar Alna: Seng og kropp smelter sammen. I invitasjonen ble det slått på

    • Publisert: 13 april 2015

‘Verdensnyheten’ Wonderland Adaptive™  ble fredag lansert på Skeidar Alna: Seng og kropp smelter sammen.

I invitasjonen ble det slått på stortromma nettopp med karakteristikker som at «vi byr på oppdatert søvnkunnskap og en første visning av Wonderland-nyheten som omtales som en verdenssensasjon».

Får god restitusjon

Flytt. Juster. Tilpass. Det er utgangspunktet, som betyr genialt enkelt: Alle mennesker er forskjellige. Alle har vi en unik kropp med unike behov. Alle har vi en unik søvn med behov for en unik seng. – Med fokus på søvn og kroppens anatomi har vi utviklet en seng som kan tilpasses den enkelte slik at kroppen får god restitusjon under søvnen, fremholdt Kurt Arild Dahle, markedssjef Norge. Clouet er unike, flyttbare fjærkassetter i sengebunnen (bildet på toppen), og et sett av spiler  underst som anvendes til ytterligere tilpasning.

Dress up your bed’

Med den nye kolleksjonen er det mulig å style og designe sitt eget Wonderland, med to nye gavlsystemer med trekk som er lett å bytte, lett å ta av, opplyser Dahle videre.

Tekstilene er avtagbare og kan vaskes. Det kan velges mellom en lang rekke tekstiler og farger, sengemodeller, komfortnivå, gavltrekk og ulike ben.

Fire nye stilretninger

Kundene får inspirasjon og designstøtte gjennom fire stilretninger med sengeløsninger på fire nivåer og en rekke valgmuligheter knyttet til hver stilretning: Contemporary Classic, Cozy Modern, Raw de Luxe (bildet) og New Nordic.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev