Ann Kristin Lykke Angen og Linda Helen Angen har på mindre enn tre år bygget opp en nettbutikk for interiør
Soverom-Minikids

    • Publisert: 03 januar 2018
    • Tekst: vanebo

Ann Kristin Lykke Angen og Linda Helen Angen har på mindre enn tre år bygget opp en nettbutikk for interiør og leker, Minikids AS, som i fjor omsatte for 15 millioner kroner netto med en imponerende lønnsomhet.

Kompanjongene beskriver konseptet overfor Møbel & Interiør: – En rendyrket nettbutikk som alltid er åpen. Vi sender ut bestilte varer alle hverdager. Markedsføringen foregår på sosiale medier, hovedsakelig Instagram og Facebook, både i form av organisk og betalte innlegg. I tillegg bruker vi Google Adwords.

Interiørfrelst mor og bestemor

Det ligger hardt arbeid bak den raske suksessen: – Som interiørfrelst mor og bestemor, hadde vi begge lenge snakket om at vi hadde lyst til å åpne nettbutikk. Så hvorfor ikke gjøre det sammen?  Vi ble enige om at vi ville gjøre noe innenfor nettopp interiør, og fant etterhvert ut at vi ville kombinere leker og interiør.

– Vi har travet interiørmesser, sittet oppe mange lange netter, lest et tonn med magasiner og artikler, surfet online, designet nettside og visittkort, kontaktet leverandører, gjort innkjøp, funnet lager, pakket opp varer og alt annet som hører til oppstartfasen. Og det er ikke så lite!

Navnet hellig

– Navnet ’Minikids’ er personlig for oss. Under hele graviditeten, ble vårt barn og barnebarn omtalt som «mini», og det gjør han egentlig fortsatt. Så da vi skulle finne navn til nettbutikken, var valget enkelt. Han er jo vår «minikid», forteller Ann Kristin Lykke Angen og Linda Helen Angen.

Les hele historien i magasinutgaven. Tegn abonnement: mobeloginterior@medievekst.no

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev