I mai introduserer Bohus et nytt møbelkonsept for barn, i moderne skandinavisk design, fra danske FLEXA. Spektakulært: Om natten seng,

    • Publisert: 09 februar 2015

I mai introduserer Bohus et nytt møbelkonsept for barn, i moderne skandinavisk design, fra danske FLEXA. Spektakulært: Om natten seng, som om dagen forvandles til et  lekeunivers.

Sortimentet inneholder nye og spennende løsninger som understøtter barns behov for søvn, lek og læring. FLEXA tror på et solid design og den grunnleggende idé om at produktene skal vokse med barnet. Barnemøblene fra FLEXA omfatter produkter fra babyer til tenåringer med senger med sklie, køyesenger, uttrekkssenger, skrivebord, lekemøbler og et bredt utvalg av morsomme barnevennlige tekstiler som oppfordrer til lek og kreativitet. FLEXA sine sengesystemer gir muligheter for å bygge ut barnets seng, slik at møblet blir mer enn bare en seng. Den blir sentral i barnets utvikling og gir en god stemning i barnerommet.

Seng om natten, lekeplass om dagen

Barnet trenger omgivelser som er trygge og samtidig stimulerer til lek, fantasi og kreativitet. Det nye møbelkonseptet for barn fra FLEXA tilfredsstiller dette. Om natten er FLEXA sengen base for ro og søvn for ditt barn, mens det om dagen forvandler seg til et inspirerende lekeunivers med ridderborg, prinsessetårn og en hyggekrok til leker og venninnesnakk.

– Jeg tror alle foreldre ønsker å gi deres barn det beste, også når det gjelder barnerommet. Barnemøblene fra FLEXA er det perfekte match til Bohus sitt sortiment, fordi de tilbyr et spennende og fantasifullt lekeunivers, samtidig som det er sikkert og holdbart. Vårt mål er å skape Norges beste sortiment til barn, og vi ser fram til å inngå samarbeid med FLEXA, sier Hanne Utakleiv Lorentzen, kategorisjef hos Bohus.

Lek og morsomme dager

Barn elsker å leke og kle seg ut. FLEXAs tekstilunivers understøtter barnets fantasi og evne til egen lek. Med seks forskjellige temaer å velge mellom kan ditt barn skifte stil etter som det blir eldre. De mange barnevennlige tekstiler er med til å sette scenen for rollelek, samtidig som det ønsker barnet velkommen til butikken med et vell av glade og fine farger. Den halvhøye sengen kan med ett forvandles til prinsesseslott med tårn, og et hemmelig rom nederst. Her kan man gjemme skatter og andre spennende saker og ting.

58 nye  FLEXA-avdelinger

FLEXA blir representert i alle de 58 Bohusvarehusene. I løpet av våren bygges spesielle FLEXA-avdelinger på mellom 30-50 kvm. Dette sikrer at den norske forbruker blir møtt av det samme vinnende konsept og sortiment uansett butikkens beliggenhet.

– Hos FLEXA er vi veldig stolte av å samarbeide med Bohus. Dette sikrer oss den beste representasjon vi kunne ønske oss på det norske markedet. Det er en klar sammenheng mellom de to virksomhetene når det gjelder å møte forbrukernes krav til design, kvalitet og funksjonalitet. Vi gleder oss veldig til det kommende samarbeidet, sier Carsten Dan Madsen, administrerende direktør hos FLEXA.

De nye FLEXA møblene er tilgjengelige i alle Bohus sine varehus fra mai 2015.

(Pressemelding fra FLEXA.)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev