Etter to hektiske messedager er det i dag den siste for Oslo Design Fair vår. Det faglige programmet byr på
Gubi er sterkt til stede. (Foto: Inger Marie Grini – Stylister: Kirsten Visdal og Per Olav Sølvberg)
Gubi er sterkt til stede. (Foto: Inger Marie Grini – Stylister: Kirsten Visdal og Per Olav Sølvberg)

    • Publisert: 26 januar 2018

Etter to hektiske messedager er det i dag den siste for Oslo Design Fair vår.

Det faglige programmet byr på noe for ethvert behov for påfyll:

Morgendagens kundereise

Kl 12.00: Ni av ti innovasjoner feiler. Hvorfor det, spør professoren pa BI, Line Lervik-Olsen. Skyldes det feil produkt eller service? Er det noe galt med markedsføringen? Det finnes tiltak som kan øke sannsynligheten for at en innovasjon lykkes. Line presenterer noen rådende forbrukertrender og tiltak med utgangspunkt i kundenes perspektiv.

Sofaprat med Gubi

Kl 13.00: Gubi er et globalt designhus på kontinuerlig søken etter glemte ikoner fra fortiden, kombinert med et ønske om å skape fremtidige ikoner. Gubi har etablert seg på den internasjonale designarenaen som en dynamisk designkraft som ikke kan overses. Gubi har et omfattende utvalg av estetisk, tankevekkende design preget av enkle former, originale materialer og innovative teknikker som taler tid og rom. Daglig leder i Gubi, Kenni Riise, tar en sofaprat med Kristin Valla i dag kl 13.00. (Bildet på toppen.)

100 prosent! Ekte og fake meg

Kl 13.20: Sosialantropolog Gunn-Helen Øye er utdannet ved Universitetet i Oslo med hovedfagsoppgave om hjemmets mystikk i relasjon til identitet, generasjonstilhørighet, stedsbestemmelser og frykt. I tillegg til å arbeide med bærekraftighet på globalt nivå, skriver hun en bok om identitet – om å finne plassen i verden som har vært tom, men som bare du kan fylle. Gunn-Helen gir et innblikk i hvileløse identiteter og de som har funnet seg selv.

Messen åpner kl 09.30, og stenger kl 17.00.

Det eksponeres også spennende kjøkkennyheter. (Foto: Inger Marie Grini – Stylister: Kirsten Visdal og Per Olav Sølvberg)
Det eksponeres også spennende kjøkkennyheter. (Foto: Inger Marie Grini – Stylister: Kirsten Visdal og Per Olav Sølvberg)
Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev