Torsdag 27.desember kan trøndere glede seg over en helt ny Skeidar-butikk på Tunga. Her kan de boltre seg i 10.000

    • Publisert: 20 desember 2012
    • Tekst: vanebo

Torsdag 27.desember kan trøndere glede seg over en helt ny Skeidar-butikk på Tunga. Her kan de boltre seg i 10.000 kvm med interiør og møbler i ulike stilretninger. “Vi har som mål å bli en ener på møbel og interiør i Trondheim”, sier Ingerid K.A. Olsvik, varehussjef i Skeidar.

Innbyggerne i Trondheim kan nå glede seg over å ta del i Skeidars fremtid i et nytt varehus. Når Skeidar legger ned butikken på Tillertorget og åpner på Tunga den 27.desember, kan interiørbevisste kunder boltre seg på hele 10.000 kvadratmeter. Behovet for mer plass og større integrasjon av møbel og interiør ligger til grunn for avgjørelsen når et nytt varehus åpner dørene i romjulen.

«Tunga har utviklet seg til å bli Trondheims møbelområde, derfor er det viktig for oss å være til stede der kundene våres er», sier Ingerid K. A. Olsvik, varehussjef i Skeidar.

Åpnings med trønderrock

Torsdag 27.desember inviterer Skeidar til offisiell åpning med kake og kaffe kl 10.00 og underholdning ved trønderrockeren Chand Torsvik. “Vi byr på kaffe og marsipankake så langt det rekker og har mange gode tilbud til de som tar turen innom”, sier Ingerid. Det er knyttet store forventninger til åpningen av det nye varehuset og de ansatte gleder seg til å vise frem den nye butikken.

“Vi har vært til stede med et varehus i Trondheim i mange år og nå er det på tide at vi tar et skritt opp og videre med et komplett Skeidar-konsept i nye lokaler”, sier Thommas Landsem, kjedesjef i Skeidar.

Skeidar inviterer inn til hjemmekoselige miljøer

Det nye varehuset kan by på både interiør og møbel, samt storbykonseptet BoConcept og rustikke og naturlige S.O.U.L. Videre kan kundene stifte nærmere bekjentskap med Skeidars forskjellige stilretninger som dekker ulike trender i interiørverdenen. Det skal bli lettere å finne interiørvarer og møbler som harmonerer slik at alle enkelt kan få innredet sitt eget hjemmemiljø. Kundene vil kunne gå fra et rustikt kjøkken, via en nordisk spisestue forbi en urban sittegruppe og inn i en tidløs stue. “Vi gleder oss til å invitere folk inn i hjemlige omgivelser, der alle kan finne et bredt sortiment og en eller flere stilretninger som passer for dem”, sier Ingerid.

“Vi har store forventninger til det nye varehuset og vi ønsker å lede an utviklingen på møbel og interiør i Trondheim”, avslutter Ingerid.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev