Skeidar Living Group og Lyngdal Handelspark opplyser i en pressemelding at kjeden i mars 2017 vil åpne et nytt varehus
Skeidar, som åpner i mars neste år, får til rådighet 3650 kvm butikkflate i Handelsparken Stortorgs 2. byggetrinn.
Skeidar, som åpner i mars neste år, får til rådighet 3650 kvm butikkflate i Handelsparken Stortorgs 2. byggetrinn.

    • Publisert: 20 august 2016

Skeidar Living Group og Lyngdal Handelspark opplyser i en pressemelding at kjeden i mars 2017 vil åpne et nytt varehus i Handelsparken Stortorg, som inngår i handelsparken kloss opptil Sørlandske hovedvei (E39).

Styreleder John Våge i Handelsparken Stortorg bekrefter overfor Møbel & Interiør at avtalen ble signert fredag. Dermed er en ny brikke på plass i Våges visjon om å skape et handelstyngdepunkt mellom Kristiansand og Sandnes – mellom Sørlandsparken og Forus. John Våge er handelsparkens idéopphav. Han har siden 2012 vært lokomotivet i den kontinuerlige utbyggingen av parken som i år vil nærme seg milliarden i omsetning, og neste år trolig vil nå opp i halvannen milliard.

Tre kjeder på plass i Lyngdal

Det nye Skeidar-varehuset vil disponere 3650 kvm med inngang vegg i vegg med XXL i Handelsparken, i det såkalte Byggetrinn II.

Nærmeste konkurrent blir Bohus i Handelsparken Senter, bare et steinkast unna i den samme handelsparken.

Fagmøbler er siden juni i fjor på plass i Lyngdal sentrum.

Pressemeldingen

Dette er ordlyden I pressemeldingen:

«Lyngdal Handelspark har nå signert avtale med Skeidar Living Group (et norsk møbel- og interiørselskap med sterk posisjon i det norske markedet).

 • SkeidarLiving Group AS (SLG) er morselskapet i Norges største egeneide møbel- og interiør konsern, hvor hovedaktiviteten per i dag er driften av Møbel- og Interiørkjeden Skeidar.

• Skeidar dateres tilbake til 1912. Første møbelbutikk ble åpnet i 1964, og driften som møbelkjeden Skeidar startet i 1986. Skeidar har i dag 44 varehus i Norge og en netto årlig omsetning på NOK 2.000 millioner. 

• Familien Andresen gjennomførte i 2010 et generasjonsskifte hvor Martin Andresen overtok majoritetseierskapet i SLG.  Han tiltrådte selv som konsernsjef i juni 2013.

•  SLG eies i dag med 72% av Remus AS (Martin Andresen m/familie) og 28% av Nye Idé Holding AS (Øivind Tidemandsen og Arild Tvedt).

 Skeidar Living Group vil disponere 3650 kvm med inngang vegg i vegg med XXL.

Ny butikk åpnes mars 2017.

Kontaktperson Skeidar Living Group: Tor Erik Sollund

Kontaktperson LHP: John Våge”

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev