Skeidar Living Group (SLG) sentraliserer nå sitt lager på Østlandet. Lageret i Stavanger nedlegges og inntil 73 medarbeidere mister jobben.

    • Publisert: 17 juni 2013
    • Tekst: mogi_admin

Skeidar Living Group (SLG) sentraliserer nå sitt lager på Østlandet. Lageret i Stavanger nedlegges og inntil 73 medarbeidere mister jobben.

Styret i møbelkonsernet SLG har besluttet å etablere et felles sentrallager på Østlandet for å kunne drive mer effektivt og tilby møbler til en billigst mulig pris. Konsekvensen er at lageret i Stavanger legges ned.
– Dagens ordning med fire lager, tre i Stavanger og ett på Østlandet, er ikke kostnadseffektiv. Vi kan drive enklere og billigere ved å etablere et sentrallager. Dessverre betyr det at lageret i Stavanger legges ned, sier logistikkdirektør Tor Erik Sollund.
SLG driver de landsdekkende møbelkjedene Skeidar og Living. Økonomiske beregninger viser at et felleslager for hele konsernet er vesentlig billigere enn dagens delte løsning. Varer blir i dag fraktet med trailer fra internasjonale produsenter via Østlandet til lageret i Stavanger og så tilbake til butikkene som ligger på Østlandet. Dette fører til økte kostnader. Lageret i Stavanger er dessuten lite egnet til å håndtere veksten SLG legger opp til.
Nedleggelsen av lageret i Stavanger fører til at inntil 173 medarbeidere mister jobben. Ledelsen har en tett dialog med de tillitsvalgte om nedbemanningen, og har varslet Rogaland fylkeskommune. Nedbemanningen vil bli gjennomført i tråd med gjeldende lover og regler.

(Pressemelding.)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev