Det dukes for vekst i Skeidar. Til våren åpner Skeidar Dokka. – SkeidarLiving Group AS ser frem til å åpne
Etableringen av det nye Skeidar-varehuset skjer på Bondlidtorget. (Foto: Colliers.com)
Etableringen av det nye Skeidar-varehuset skjer på Bondlidtorget. (Foto: Colliers.com)

    • Publisert: 28 desember 2016

Det dukes for vekst i Skeidar. Til våren åpner Skeidar Dokka.

– SkeidarLiving Group AS ser frem til å åpne en nytt møbelvarehus på Bondlitorget i Storgata på Dokka. Dette blir Skeidar varehus nr. 47 i rekken, opplyser konsernsjef Martin Andresen til Møbel & Interiørs nettutgave.

– Varehuset vil ha en salgsflate på cirka 1250 kvm og vil driftes av åtte–ni medarbeidere som vi rekrutterer i disse dager. Vi forventer å åpne varehuset mot slutten av mars måned og gleder oss stort til det, sier Martin Andresen til mobeloginterior.no.

Fullsortiments butikk

Skeidars logistikkdirektør, Tor Erik Sollund, opplyser til Oppland Arbeiderblad (OA) at Skeidar Living Group (SLG) har underskrevet leieavtale om etablering i Bondlidtorgets andreetasje. Her overtas lokaler som er ledige etter at Gjølberg Libris flyttet til Holmentunet og Cubus til lokaler i etasjen under. Ytterligere kvadratmeter skal overtas til våren når Frisør’n flytter til nytt handelsbygg under oppføring i Landsbyparken på Holmenjordet nord i Dokka.

– Dokka-butikken blir en fullsortiment møbelbutikk, men med noe mindre utstilling enn i våre store varehus. Det vil si at kundene kan handle fra hele Skeidars katalog, også varer som ikke er utstilt i butikken. Dette er et konsept vi har på flere mindre steder utenfor byene, og som vi har tro på framover, sier Tor Erik Sollund.

Vil styrke Dokka

– Dette vil styrke Dokka som handelssted, sier kjøpmann Per Erik Pedersen.

– Jeg ønsker Skeidar velkommen til Dokka. Jeg har inntrykk av at de fleste som driver butikk på Dokka ser på dette som en god nyhet. Skeidar vill styrke Dokka sentrum, og tilføre hele handelsstedet Dokka økt attraktivitet, mener Per Erik Pedersen, som sammen med Eva Sønderby driver Sønderby sko og parfyme og Sønes ur og smykker i Bondlidtorgets førsteetasje.

Flere på gang

Bondlidtorget 1 AS har lagt bak seg noen tunge år, med underskudd både i 2013 og 2015. Nordby forklarer dette med lokaler som har stått tomme, og ombyggingskostnader for nye og eksisterende leietakere.

– Vi vil fortsette å investere i Bondlidtorget fordi vi har stor tro både på senteret, dets beliggenhet og Dokka som et handelssted i utvikling. Vi er i dialog med flere potensielle nye leietakere i senteret, sier aksjonær og styremedlem Ole Tom Nordby hos Bondlidtorget-eier Bondlidtorget 1 AS til Oppland Arbeiderblad.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev