Skeidar er skikkelig på hugget. 3. Juledag åpnet Nye Skeidar Bjørkelangen AS, Til våren åpner nye Skeidar-butikker i Ålgård, Lyngdal og på Dokka.
Kundene strømmet til da Skeidar Bjørkelangen åpnet 27. desember, hvor varehuset
Kundene strømmet til da Skeidar Bjørkelangen åpnet 27. desember, hvor varehuset

    • Publisert: 07 januar 2017

Kundene strømmet til da Skeidar Bjørkelangen åpnet 27. desember, hvor varehuset disponerer 3200 kvm totalt, i to etasjer. Møbler legger beslag på halvparten av arealet, mens interiør får 500 kvm. Det interne lageret er på 434 kvm. Driften er basert på ca. sju årsverk. Driftssupporter er Mette Brataas. Butikken styres til daglig av Madeleine Vrecik, som er salgssjef.

Entusiastisk stab på åpningsdagen: Salgssjef Madeleine Brevik i midten i forreste rekke.
Entusiastisk stab på åpningsdagen: Salgssjef Madeleine Brevik i midten i forreste rekke.

Skeidar nr. 47 på Dokka

– SkeidarLiving Group AS (SLG) ser frem til å åpne en nytt møbelvarehus på Bondlistorget (bildet) i Storgata på Dokka. Dette blir Skeidar varehus nr. 47 i rekken, opplyser konsernsjef Martin Andresen til Møbel & Interiørs nettutgave:

– Varehuset vil ha en salgsflate på cirka 1250 kvm og vil driftes av åtte–ni medarbeidere. Vi forventer å åpne varehuset mot slutten av mars måned og gleder oss stort til det.

Dokka-butikken blir en fullsortiment møbelbutikk, men med noe mindre utstilling enn i kjedens store varehus.

Også til Lyngdal og Ålgård

Omtrent samtidig vil SLG åpne et nytt varehus i Handelsparken Stortorg, som inngår i Lyngdal handelspark kloss opptil Sørlandske hovedvei (E39). Det nye Skeidar-varehuset vil disponere 3650 kvm med inngang vegg i vegg med XXL i Handelsparken, i det såkalte Byggetrinn II. Nærmeste konkurrent blir Bohus i Handelsparken Senter, bare et steinkast unna i den samme handelsparken. Fagmøbler er siden juni i fjor på plass i Lyngdal sentrum.

3. nyåpning til våren vil finne sted på Ålgård.

Norges minste Skeidarbutikk”

I fjor høst åpnet “Norges minste Skeidarbutikk ” på Røros, i forretningsbygget som lokalt kalles ’Bruket’, som en filial under Skeidar Trondheim. Herfra kommer også butikksjefen, Jan Arild Nilsen (bildet). Leieavtalen innbefatter et 1600 kvm stort salgsareal i bygget som fra før huser bl.a. Europris og en stor Toyota bilforretning. Basissortimentet blir også finne på Røros. Med litt mindre areal, blir det noe kun færre varianter i noen av utstillingene.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev