Skeidar etablerer seg i høst på Røros, i forretningsbygget som lokalt kalles ’Bruket’, med en filial under Skeidar-varehuset i Trondheim.

    • Publisert: 07 juli 2016

Skeidar etablerer seg i høst på Røros, i forretningsbygget som lokalt kalles ’Bruket’, med en filial under Skeidar-varehuset i Trondheim. Herfra hentes også butikksjefen, Magne Larsen.

Det opplyser Skeidars varehussjef i Trondheim, Jan Arild Nilsen, til Møbel & Interiør. Eier av ’Bruket’, Compenso Eiendom, har signert en langsiktig avtale med Skeidar AS om leie av et 1600 kvm stort salgsareal i bygget som fra før huser bl.a. Europris og en stor Toyota bilforretning (bildet).

Å bruke begrepet filial om en butikk på 1600 kvm, er jo sterkt, men Røros-filialen blir uunngåelig mindre enn de vanlige Skeidar-varehusene. Ja, butikken på Røros blir faktisk den eneste i kjeden som har et totalt areal under 2500 kvadratmeter.

Som vel betyr også et litt mindre sortiment? – Basissortimentet blir også  finne på Røros. Med litt mindre areal, blir det noe kun færre varianter i noen av utstillingene.

Nilsen opplyser at åpningen er berammet til ’før 1. november’, og alle forberedelser er så langt i rute.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev