Gave- og interiørmessen sikrer seg sterke rådgivere for arbeidet med den omfattende fornyelsesprosessen. Messen har nå knyttet til seg to

    • Publisert: 17 desember 2014

Gave- og interiørmessen sikrer seg sterke rådgivere for arbeidet med den omfattende fornyelsesprosessen. Messen har nå knyttet til seg to rådgivere med hvert sitt fagområde, Andreas Engesvik  og John Andre Hanøy.

– Vi har tatt dette grepet for å sikre riktige veivalg og også få spennende, visjonære hoder med på videre utvikling, forteller messesjef Jan Gjære. Vi har sammen med Dagny Thurmann-Hoelseth og Cathrine Røsseland i TheDaily D, funnet frem til de ressurspersonene som vi anser for best og mest riktige for messens ambisjonsnivå. Vi er glade og stolte over ha fått så store og spennende navn med på teamet, fortsetter Gjære.

Andreas Engesvik

Andreas Engesvik blir av mange omtalt som Norges største formgiver, og tegner møbler og tilbehør både for norske, skandinaviske og europeiske merkevarer. Han har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser for sine produkter og sitt arbeid. Han har gjennom lang tid vist stort engasjement for norsk formgivning og norsk produksjon, og er en tydelig og sterk stemme i bransjen.

I tillegg har Andreas utbredt erfaring med messer både på det europeiske og amerikanske markedet, og en kommersiell teft og forståelse for messekonseptet som markedsplass.

John Andre Hanøy

John André Hanøy, kunstner og stylist (Foto: Lars Evanger)

John Andre Hanøy er en kjent og respektert profil i norsk motebransje. Han har 25 års erfaring innenfor mote, styling, interiør og retail. Han er en pioner blant norske motebutikker, med store internasjonale merkervarer. Deretter har han beveget seg mer mot kunstfeltet og lager skulpturer og installasjoner som har fått svært god mottagelse.

Han er en bereist mann og er nok en av de i Norge som har mest fartstid på internasjonale messer både i Europa og i USA. John Andre Hanøy er både kunstner og kremmer. Han er involvert i det nye butikkonseptet YME i Oslo som har fått internasjonal omtale og jobber også for Alexander Wang under Paris Fashion Week.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått begge førstevalgene våre og at de er villige til å by på sin kompetanse og sitt nettverk for å få til et godt sluttprodukt, sier messens kreative leder, Dagny Thurmann-Hoelseth. Dette viser at våre ambisjoner og planer for messens utvikling oppfattes som realistiske i bransjen, og det er viktig, fortsetter hun.

Gave og Interiør vår 2015 arrangeres på Lillestrøm 22.–25. januar.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev