Hvert hus trenger en hage og hver hage fortjener en stilig vannkanne.

    • Publisert: 15 februar 2019

Grab er like hjemme på en urban balkong eller hagebord eller en vinterhage. Slank og rank faller den godt i hånden og fin funksjonalitet. Designet av den unge norske designeren Stine Aas er Grab en hyllest til enkel design og den moderne hobbygartneren. Kannen er tilgjengelig i mørkegrønn, lys gul og dyp plomme.

Stine Aas er blant de mest aktive unge norske designerne. Utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen har hun etter gjennomført utdanning arbeidet i mange forskjellige materialer. Hun er medlem av designergruppen Klubben og har deltatt i utstillinger av ung norsk design i utlandet og her hjemme.

Katta til Wiinblad

Bjørn Wiinblad er kjent som et raust menneske som likte å skjemme bort folk rundt seg – og som en av den danske kunstindustriens mest sjenerøse profiler.

Han sparte ikke på talentet sitt, og satte sitt kunstneriske preg på mange forskjellige prosjekter. Denne våren gjør Bjørn Wiinblad Denmark kunstnerens skaperglede til spareglede med introduksjonen av Miranda – en finurlig, men også funksjonell sparekatt som kommer fra Wiinblads originale, lekende univers. Miranda er tenkt som dåpsgave og et moderne produkt med stor appetitt på både småmynter og knitrende sedler.

Som kunstner og privatperson var Bjørn Wiinblad en mester i kunstnerisk fargelegging av hverdagslige ting. Miranda – som alle Wiinblads katter het – ble opprinnelig tegnet til Den Blå Fabrik, hvor den svenske kunsthåndverkeren Britta Drewsen hadde både produksjon og privatbolig, og som Bjørn Wiinblad siden overtok og gjorde om til sitt kjente arbeidende kunstnerhjem i Lyngby. Et element som gir vårens nyhet en ekstra personlig dimensjon, samtidig som sparekatten Miranda gjeninnfører den klassiske sparegrisen som en moderne, slow living-gjenstand med dekorativ verdi.

NYTT TIL GRILLKJØKKENET

Sonen mellom inne og ute viskes ut når grillen tennes og flytter matlagingen utendørs. Som en kjærlighetserklæring til gode redskaper lanserer Rosendahl to Grand Cru -musthaves – dressingshaker og marinadeglass med pensel. Nyhetene kommer i klart glass med sort plast.

Moderne matkultur har større fokus på råvarer, sesonger og smaksnyanser enn noen gang før. Det gjelder også i utekjøkkenet, hvor sanselige grønne salater samt fjærkre, kjøtt og fisk setter less is more på menyen, og grillkokken har fokus på den ultimate smaksopplevelsen. Her er marinader og dressinger uunnværlige å ha for hånden både under tilberedning og servering – og nå er det slutt på ukurante småkanner og klissete skåler på bordet.

Grand Cru dressingshaker og marinadeglass er designet slik at marinaden og olje-/eddikdressingen med valgfritt krydder kan blandes i god tid direkte i glasset og serveres fra kjøleskapet. Den multifunksjonelle shakeren med trykknapp i lokket gir samtidig mulighet til at hver enkelt selv kan dosere ønsket mengde dressing over salaten.

Den rundede penselen ligger godt i hånden og har soft touch-silikon på skaftet. Det sikrer et godt grep uansett om det arbeides i mange varmegrader ved grillen eller frokostrundstykkene pensles på platen før de går i ovnen.

       

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev