4. februar åpner fagmessen Stockholm Furniture & Light Fair, verdens største møteplass for skandinavisk møbel- og lysdesign, og stenger 8.
ForaForms auditoriumsystem Beseated blir eksponert på messen.
ForaForms auditoriumsystem Beseated blir eksponert på messen.

    • Publisert: 03 februar 2014
    • Tekst: vanebo

4. februar åpner fagmessen Stockholm Furniture & Light Fair, verdens største møteplass for skandinavisk møbel- og lysdesign, og stenger 8. februar.

Parallelt arrangeres Stockholm Design Week, som avsluttes 9. februar.

Norge sterkt representert

Norsk møbelindustri er som vanlig sterkt representert. En av de norske utstillerne er ForaForm som presenterer et auditoriesystem – BeSeated, designet av Inventas, som er selskapets  største satsting innen produktutvikling noen sinne! Auditoriesystemt ble raskt en salgssuksess etter lanseringen i 2013.

Møteplass for nordisk design

Stockholm Furniture and Light Fair er verdens største møteplass for nordisk design. Her får studenter og nyetablerte designere en unik mulighet til knytte kontakter blant produsenter og til å vise seg fram for presse og andre innenfor bransjen. Messen har i dag posisjonert seg den viktigste messen for skandinavisk design i verden.

Bachelorstudenter får arena

For 11. år på rad har bachelorstudentene ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen kvalifisert seg til å delta. De 12 studentene som deltar, er i år opptatt avstemningsskapende, romlige elementer og viser prototyper av sittemøbler og belysningsarmaturer. De arbeider med laminert tre, formpresset filt, glass, porselen og stål. Møblene som vises i Greenhouse er fullskala prototyper laget av studentene, hovedsakelig i kunst- og designhøgskolens verksteder.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev