Det anerkjente ehandelshuset Vertica satser for fullt i Norge. Med seg i porteføljen har de kunder som Bolia.com, Coop Danmark
Blant andre Bolia.com i porteføljen. (Foto: Odd Henrik Vanebo)
Blant andre Bolia.com i porteføljen. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

    • Publisert: 08 mai 2017

Det anerkjente ehandelshuset Vertica satser for fullt i Norge. Med seg i porteføljen har de kunder som Bolia.com, Coop Danmark og Brødrene Dahl.

Samtidig melder Steinar H. Nygaard overgang fra Geta AS etter nesten fire år og blir administrende direktør i Vertica Norge.

Stort potensial

– Norge har et stort potensiale innen e-handel, og nå skal vi hjelpe norske selskaper med hvordan de skal kapitalisere på nettbutikkene sine. Vi har over 15 års erfaring fra Danmark, sier Jeppe Møller Hansen, administrerende direktør i Vertica i Danmark.

På kundelisten med skreddersydde løsninger innen B2B, B2C og mobil finner vi både Coop, Brødrene Dahl, Banedanmark, Optimera og Rambøll med flere.

I disse dager åpner Vertica dørene i Norge, og setter i gang arbeidet med å bygge opp både organisasjon og kundebase her til lands. Steinar H. Nygaard er hentet inn som adm.dir. Han kommer fra den norske episerverleverandøren Geta, hvor han har vært salgssjef, partneransvarlig og e-handelsrådgiver.

– Det var ikke vanskelig å takke ja da Vertica luftet ideen om å satse i Norge, og ville ha meg med på laget. Det er selvsagt vemodig å forlate Geta, men vi skilles som venner, sier Nygaard.

Rom for flere aktører

– Det norske markedet har fremdeles for lite fokus på gode ehandelsløsninger, og det er helt klart rom for flere aktører. Norske selskaper gjør ofte nettbutikkene sine for komplekse eller for lite ambisiøse. Fokuset på løsninger som konverterer er generelt for lavt. Det skal vi hjelpe det norske markedet med. Vi kommer til å bygge opp en komplett organisasjon her i Oslo med både utviklere og rådgivere.

Nygaard beskriver Vertica som et svært dedikert e-handelshus, hvor kunden alltid er i sentrum. Sammen med noen av Nordens mest ambisiøse selskaper innoverer og utvikler de prisbelønte e-handelsløsninger for B2B og B2C.

Kombinerer innsikt og forståelse

– Vi gjør dette ved å kombinere forretningsforståelse, brukerinnsikt, teknologisk utvikling, god prosjektledelse og integrasjon med eksisterende IT-systemer.

– Vi valgte å satse i Norge fordi vi opplever markedet som relativt likt som i Danmark. Det er et ensartet prisnivå, våre referanser er godt kjent i Norge, og ikke minst har norske selskaper et stort uutnyttet potensiale innen e-handel, sier Jeppe Møller Hansen, administrerende direktør i Vertica i Danmark.

– Vi har ambisjoner om å jobbe med Norges mest ambisiøse kunder, og løfte norsk ehandel, avslutter Møller Hansen.

(Pressemelding)

Adm.dir. Steinar H Nygaard i Vertica Norge og Jeppe Møller Hansen, adm.dir. i Vertica i Danmark gleder seg til å satse i det norske markedet.
Adm.dir. Steinar H Nygaard i Vertica Norge og Jeppe Møller Hansen, adm.dir. i Vertica i Danmark gleder seg til å satse i det norske markedet.
Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev