Over gaten ligger Slettvoll Karenslyst som en inspirasjon for enhver annen møbelforretning. Ingen har større omsetning pr. kvadratmeter. I det som heter Tårnbygget i Karenslyst alle har Møbelringen åpnet den første forretningen i Møbelringen Studio.
Fra v.: Venstre: Terje Mork, Bjørn Tidemand-Johannessen, Even Woldøen
Fra v.: Venstre: Terje Mork, Bjørn Tidemand-Johannessen, Even Woldøen

    • Publisert: 09 mai 2018

Møbelringen Skøyen åpner med kjedens nye konseptelementer, som skal rulles ut flere steder i landet. -Neste åpning blir i Tønsberg forteller markedssjef Åse Sivertsen i Møbelringen. På Skøyen retter konseptet og sortimentet seg mot litt yngre publikum og byr på en oppdatert innpakning av vårt tilbud. Her bygger vi miljøer og integrerer møbelkolleksjonene med interiørproduktene, forteller Sivertsen.

Butikkene kan ha forskjellig størrelse slik butikkene i kjeden er forskjellige. Innredningen og planleggingen er basert på studier og oppdatert kunnskap om hvordan kunder beveger seg i butikkene og hvordan produktene skal eksponeres. Hvert konsept skreddersys til sted og lokale, størrelse og marked. Skøyenbutikken er litt yngre og kanskje mer urban enn den som kommer i Tønsberg, men alle skal være umiskjennelig Møbelringen.

Møbelringen lanserte i år Hødnebø, som har oppstått som en fugl Fønix etter noen år i dvale hjemme hos Interstil i Sandnes. Når kolleksjonen nå er klar for lansering vil man ikke kjenne igjen så mange av produktene fra den tiden alt kom ut fra produksjon i Risør. Men, likheten går mer på at nye Hødnebø har et komplett konsept der produktene står til hverandre og er designet for en helhet.

– Hødnebøkolleksjonen er perfekt for våre konseptløsninger, forteller Sivertsen. Den er sydd sammen fra start og alt hører godt sammen.

Møbelringen Studio på Skøyen eies av møbelhandlerne i kjedens butikker i Drammen, Slependen og Grini. Bjørn Tidemand-Johannessen er daglig leder.

Urbant på Karenslyst
Urbant på Karenslyst
Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev