ICFF-messen i New York er inngang i det amerikanske markedet for norske bedrifter. Norsk Industri arrangerer felles norsk stand på

    • Publisert: 28 februar 2017

ICFF-messen i New York er inngang i det amerikanske markedet for norske bedrifter. Norsk Industri arrangerer felles norsk stand på messen. Er du interessert?

– Vi inviterer til deltakelse for 10 året i rad, sier bransjesjef Egil Sundet. ICFF-messen er den viktigste messen for design og up-market på østkysten i USA, og har deltagere fra en rekke land og er godt besøkt, sier Sundet. Påmeldingsfrist er 7. mars. Ta kontakt for mer informasjon, eller last ned presentasjonen.

Mange gode erfaringer

– Vi – og bedriftene – som gjennom årene har deltatt har fått mange gode erfaringer. Gjennom disse årene har norsk design blitt kjent og akseptert, og det er lettere å nå gjennom nå enn det var tidligere, sier Sundet. Det amerikanske markedet er i også i vekst, så tiden er riktig. Den 26. januar hadde vi workshop om markedet og prosjektet, sier bransjesjefen.

– Vi er heldige og hadde Paul Makovsky og Tony Raposo på vårt møte, sier Sundet. – For deltakerne følger vi opp med prosjektmøte 9. mars.

Viktige støttespillere

Paul Makovsky er Editorial and brand director for magasinet Metropolis i New York og har jobbet med oss flere ganger og rådgitt flere bedrifter og designere gjennom sitt nettverk i USA. Antonio Rapuso er Senior advisor hos Innovasjon Norge i New York og den som kjenner norske møbel og interiørbedrifter på det amerikanske markedet best. Bransjeforeningen og mange norske bedrifter har jobbet sammen med han i en rekke år.

Disse to er viktige støttespillere for en vellykket deltakelse, sier Sundet. Kunnskap om markedet er viktig og denne messen er et fint utgangspunkt for å møte forhandlere og arkitekter. Den norske fellesstanden arrangeres av Norsk Industri ved bransjeforeningen sammen med Generalkonsulatet og Innovasjon Norge.

21–-24. mai i New York

ICFF i 2017 arrangeres 21–-24. mai i New York. Det er allerede tre påmeldte bedrifter, og vi har én ledig plass til, sier Egil Sundet.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev