Oslo Design Fair (ODF) vil under messedagene 28.-31 januar 2016 utforske temaet: «The Return of Cosy» gjennom egen tendensutstilling og

    • Publisert: 26 november 2015

Oslo Design Fair (ODF) vil under messedagene 28.-31 januar 2016 utforske temaet: «The Return of Cosy» gjennom egen tendensutstilling og i det faglige programmet.

Messetemaet skal gi noe av svaret på spørsmålene: Hva er det som skal til for å få et koselig hjem og hvorfor har vi igjen begynt å være opptatt av å ha det koselig, både internasjonalt og i Norge?

ODF skriver i en pressemelding at nordmenn flest vet hva det vil si å ha det koselig. Vi har nemlig dette fine ordet som sier noe om hvordan vi har det, et særnorsk ord som beskriver en stemning. Det kan handle om fellesskap, om å dele et måltid med fyr i peisen og stearinlys på bordet. Eller det kan handle om en følelse.

Internasjonal presse skriver nå mye om hvordan vi skal ha det koselig (eller cosy som er det nærmeste de kommer). Livsstilmagasinet Kinfolks nyeste bok har for eksempel tema ’Slow Living,’

Bildet på toppen: Foto: Siren Lauvdal Styling: Kirsten Visdal 

(Pressemelding.)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev