– Oslo Design Fair vil som tidligere år gå i januar og august 2018. Anne Rustberggard Varden, kommersiell leder Oslo
Anne Rustberggard Varden ’ bidrar gjerne til å skape et juni-arrangement’.
Anne Rustberggard Varden ’ bidrar gjerne til å skape et juni-arrangement’.

    • Publisert: 30 mars 2017

– Oslo Design Fair vil som tidligere år gå i januar og august 2018.

Anne Rustberggard Varden, kommersiell leder Oslo Design Fair, har denne korte kommentaren til vår melding I forrige uke om  at EXPOHOME 2017,  som etter planen skulle arrangeres Exporama Senteret 15.–18. Juni, er avlsyt.

I januar ’messekrig’ på gang

Vi omtalte spillet som pågikk, initiert av ’initiativtakere’, i januar:

”Det brygger opp til messekrig om møbel- og interiørmarkedet, etter meldingen om at EXPOHOME skal arrangere ‘en ny bransjemesse for hjem og bolig’ på Exporama Senteret 15.–18. juni. Oslo Design Fair – den tidligere Gave- og interiørmessen – er nå i full gang med sin vårmesse på Lillestrøm.

Norges Varemesse legger seg ikke på ryggen: – Vi er gjort oppmerksom på dette fra et knippe store kunder, som vi gjerne vil beholde, sier Anne Rustberggard Varden, nyansatt kommersiell leder for Oslo Design Fair.

Vurderer flytting av ODF

– Vi har tilbudt denne gruppen å holde messe i E hallen 15.–18. juni 2017 til en konkurransedyktig pris, og venter på en tilbakemelding på hvorvidt de ønsker å gå i videre dialog rundt dette.

– Denne gruppen har også kommet med en konkret forespørsel på hvorvidt vi kan og vil flytte hele Oslo Design Fair til juni fra og med 2018. Vi kartlegger dette i disse dager, og har avtalt at vi melder tilbake på dette punktet innen fredag 3. februar, opplyser Anne Rustberggard Varden.”

Åpen for et juni-arrangement

Det er ingen forandring i disse posisjonen. Anne Rustberggard Varden sier i dag:

– Norges Varemesse bidrar gjerne til å skape et juni-arrangement for de av kundene våre som ønsker og har behov for dette.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev