Frank Arne Kiil konstaterer med stor glede at Tromsø Design Weekend, som satte sluttstrek søndag kveld, er instituert som et

    • Publisert: 03 april 2016

Frank Arne Kiil konstaterer med stor glede at Tromsø Design Weekend, som satte sluttstrek søndag kveld, er instituert som et fast årlig arrangement i Ishavsbyen, med Clarion Hotel The Edge som samarbeidspartner og arena.

– Både besøk og salg har  vært så godt at utstillerne meldte fra allerede før vi stengte dørene, at de stiller også neste år, opplyser idéopphav og primus motor til Møbel&Interiørs nettutgave.

Trailerlass møbler til Vesterålen

Kiil presiserer at konseptet ikke er en tradisjonell møbelmesse hvor leverandørene møter detaljistene og innkjøperne. – Det var en ren salgsmesse hvor m,erkevareforhandlerne møtte kunder og spesielt interesserte. På utstillerlisten stod det 14 møbelleverandører og -forhandlere.

Som solgte møbler til den store gullmedalje? – Litt variabelt, selvfølgelig, men absolutt alle har gitt uttrykk for at de er fornøyd. Som for eksempel den ene som må fylle en hel trailer med møbler til en kunde i Vesterålen.

Beslektede bransjer

Men det var jo ikke en messe utelukkende for møbel og interiør, presiserer Kiil. Arrangementet var for beslektede bransjer som er siktet inn mot samme målgruppe – de som stiller samme krav til kvalitet og form når de kjøper designsmykker og moteklær, som de stiller til møbel- og interiørdesign og -kvalitet.

Forventninger oppfylt

Utstillingen med alle gimmicks og jippoer, toppet med moteoppvisning av klær fra M.A.S og Drømmedama, samt smykkedesign fra Winterwold, oppfylte åpenbart publikums forventninger. Ta med at Tromsø Porschésenter som stilte ut ti av de siste modellene både plassen foran hotellet og inne i selve messen –biler som i sum var verdt flere titalls millioner kroner. Svært populært!

Stinn brakke

Besøket? – God start fredag. Lørdag ble som ventet toppen. Vi måtte gi opp å registrere manuelt da over 800 beøkende hadde funnet veien inn; da var lokalet nesten helt fullt. Moteoppvisningen lørdag ettermiddag samlet også flere hundre. Også fullt. Da de etterpå ville inn på messen, ble det virkelig stinn brakke. Vi anslår at ca. 1400 besøkende var inne lørdag.

Lover godt

– Vi er også fornøyd med avslutningsdagen , søndag. Så dette lover godt for en fortsettelse i 2017, sier Frank Arne Kiil.

Bildet på toppen: Idéopphav og arrangementsansvarlig Frank Arne Kiil er glad for at oppslutningen om arrangementet overtraff alle forventninger.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev