Messen Gave & interiør 27.–30. august vil ha flere utstillinger under vignetten ‘Tradisjon’ knyttet til norsk håndverkstradisjon. Hit vil Tonning

    • Publisert: 14 august 2015

Messen Gave & interiør 27.–30. august vil ha flere utstillinger under vignetten ‘Tradisjon’ knyttet til norsk håndverkstradisjon.

Hit vil Tonning & Stryn flytte en del av sitt verksted for å vise hvordan de for hånd setter sammen en av sine klassiske Vang-stoler (bildet), designet av Andreas Engesvik. Disse stolen lages av norsk heltre, og produksjonen foregår i Stryn.

Tonning & Stryn kan skrive sin historie tilbake til 1933, og er et resultat av en sammenslåing i 2013 av to tradisjonsrike bedrifter, Tonning Møbelfabrikk og Stryn Møbelindustri, som i dag produserer både klassikere og moderne møbler, I kjernen ligger godt håndverk koblet sammen med fremragende designere.

Daglig leder Silje Vollan uttaler: – Vi ser at de tradisjonelle og klassiske kolleksjonene vår har hatt en nedgang de siste årene, mens vi har økt omsetning på våre mer moderne modeller. Vi ser at vi er nødt til å fornye oss, men vil samtidig ta vare på de klassiske modellene også.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev