Knut Skoe overtar fra nr. 1 2018 som sjefredaktør og daglig leder i Møbel & Interiør AS, som utgir dette
Knut Skoe – påtroppende redaktør og daglig leder.
Knut Skoe – påtroppende redaktør og daglig leder.

    • Publisert: 29 november 2017

Knut Skoe overtar fra nr. 1 2018 som sjefredaktør og daglig leder i Møbel & Interiør AS, som utgir dette bladet.

Knut Skoe har solid bransje- og medieerfaring, bl.a. som tidligere informasjonssjef i Norsk Industri møbel+interiør (nå Designindusytrien), leder i Møbelrådet, leder for Unge Riks – Riksteatret, konsulent og tekstforfatter i Stayer as, organisasjonssekretær og redaksjonssekretær i NBF (nå Finansforbundet). Av utdannelse er han cand. mag. fra Universitetet i Oslo.

Riktig Media AS er engasjert som ansvarlig for annonser i 2018.

Avtroppende

Avtroppende publisher, Odd Henrik Vanebo, kjøpte bladet gjennom eget fagpresseforlag, Lodiz AS, i 2012, og har de siste fem årene stått for utgivelsen. Vanebo har over 50 års journalist- og presseerfaring, bl.a. fem år i VG. I 1978 ble han sjefredaktør i Bjarne H. Reenskaug Forlagsaksjeselskap, senere Schibsted Fagpressse AS. Han overtok hele forlagsdriften i 1987, og var publisher fram til 1999. Vanebo Fagpresse skiftet da navn til Ask media, som i dag er et av landets ledende fagpresseforlag i B2B-segmentet.

Vanebo har også forfattet og vært medredaktør av et tyvetalls bøker. Han har mottatt Fagpressens hederspris og Kongens fortjenstmedalje i gull, opplyses det bladets julenummer som nå er under distribusjon.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev