En sofanyhet som både byr på behagelig komfort og innbydende form. I tillegg varer den i år etter år, prøvesitt

    • Publisert: 27 september 2012

En sofanyhet som både byr på behagelig komfort og innbydende form. I tillegg varer den i år etter år, prøvesitt stilige melia og tilhørende regulerbar godstol fra Brunstad hos Møbelringen.

Når høstmørket legger seg, frister lange TV kvelder i en behagelig sofa eller godstol. Arets høstkolleksjon fra Brunstad er innbydende, både for kropp og sjel. I delikate farger får du sofadrømmen oppfylt, og du kan prøvesitte godt og lenge hos møbelhandleren.

I disse dager kommer høstens nyheter fra Brunstad til møbelbutikker over hele landet. Med siste materialkunnskap og lang erfaring, legger møbeldesignere, – snekkere, sømoperatører, og -tapetserere all sin innsikt i sofa- og godstolproduksjonen. For ingen kropper er like og sittekomfort er ikke bare myke puter. Det er vitenskap; vinkelen på skroget, samspillet mellom sitte- og ryggpute, underlaget de hviler på og i hvert eneste ledd; valg av riktige materialer. Summen avgjør.

Brunstad er en av de få norske møbelleverandørene som ennå produserer møbler i Norge. Mye av produksjonen er fortsatt håndarbeid og lang erfaring i valg av materialer gir kvalitet som tåler flittig bruk, år etter år. Nyhetene er signert av velkjente møbeldesignere; MNIL Helge Taraldsen og ‑rild ‑lnes. Sammen med produktutviklerne prioriterer de kvalitet og sittekomfort like høyt som design og visuelt uttrykk.

Lyse, sarte farger har lenge preget norske interiører, men i høstkolleksjonen har stylistene hos Brunstad tatt i bruk både naturfarger og stilsikker sort, samt grønne, lilla og blå fargetoner.Tekstilutvalget er stort og du velger selv, for vi lager ikke møbelet før du har bestemt deg. Det er vel verdt å nyte den innbydende og avrundede sofaen ‑melia med tilhørende regulerbar hvilestol ‑manda eller moderne, luftige ‑ir, den omsluttende, organiske Stream og den praktiske modulsofaen System Pluss. Hvilestolen Delta har vært og er fortsatt en favoritt, mens stolen Sting gjerne tar rollen som prikken over i’en i et moderne interiør. Se disse i ny tekstilprakt og la deg inspirere.

Foto: Johan Holmquist

Styling: Ashild Sævik

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev