Enhver ny messe en besøker har forventningene i seg. Hva er nytt? Nye trender? Nye former og farger? To besøkende vil samle forskjellige inntrykk og ha forskjellige oppfatninger om hva som er de største og viktigste nyhetene og hvilke temaer som er gjort særlig aktuelle gjennom visningene.

NCPs Adm.dir Svein-Erik Hjerpbakk under presentasjonen av rapporten. NCP har entret den sirkulære økonomien med stolen S-1500 - Stolen er laget av 100% resirkulert norsk plast med underramme av resirkulert norsk stål.

-Problemene er enorme, og for hver enkelt søppelsekk produseres det ytterligere 80 poser med avfall et sted i verden for å produsere det som nettopp ble kastet, forteller miljøpedag og Rustan Nilsson, og har derved også avslørt mye av grunnlaget for rapporten Nordic Report 02. Han representerer Sysav, en av bedriftene som er del av prosjektet Sustainordic og bidrar i rapporten The Nordic Report 02.

Fra jubileumsutstillingen. I tablået fra femtiårene fant vi to norske bidrag Hans Brattruds Scandia og Birger Dahls Dokka

Älvsjö utenfor Stockholm er festplass for skandinavisk design i første uken av februar hvert år. Også i år. For den som er interessert i lyse, váre farger, blekt treverk, beskjedne dimensjoner, ull og naturmaterialer – og smarte løsninger, burde ha tatt seg en tur til den svenske hovedstaden i februar. Det er fortsatt slik at kjennetegne fra den feirede Scandinavian Design på sekstitallet også beskriver dens arvinger av 2020. Men, om karakteristikken kan være lik er uttrykket forskjellig.