-Problemene er enorme, og for hver enkelt søppelsekk produseres det ytterligere 80 poser med avfall et sted i verden for å produsere det som nettopp ble kastet, forteller miljøpedag og Rustan Nilsson, og har derved også avslørt mye av grunnlaget for rapporten Nordic Report 02. Han representerer Sysav, en av bedriftene som er del av prosjektet Sustainordic og bidrar i rapporten The Nordic Report 02.
NCPs Adm.dir Svein-Erik Hjerpbakk under presentasjonen av rapporten. NCP har entret den sirkulære økonomien med stolen S-1500 - Stolen er laget av 100% resirkulert norsk plast med underramme av resirkulert norsk stål.

MI+

NCPs Adm.dir Svein-Erik Hjerpbakk under presentasjonen av rapporten. NCP har entret den sirkulære økonomien med stolen S-1500 – Stolen er laget av 100% resirkulert norsk plast med underramme av resirkulert norsk stål.

    • Publisert: 09 mai 2020
    • Tekst: KNUT SKOE
Rapporten ble presentert under et arrangement på Svensk Form under messeuken i Stockholm i februar er resultatet av en dugnad for å gi et nordisk bidrag til å skape en bærekraftig fremtid. Nordic Report 02 er en kortfattet situasjonsrapport og...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

Er du allerede abonnent?

Som Abonnent Får du

Full tilgang til Skisport.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive + artikler, reportasjer, tester og intervjuer.

Print + Digital

469,-


ABONNER

Digital tilgang

399,-


ABONNER

1MND GRATIS

0,-


ABONNER
Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev