Full fart fremover er årets tema på møbelmessen Skandinavia, som går fra 7. til 9. plass. November 2018 i Messe C-hallen i Fredericia.

    • Publisert: 03 mars 2018

I fjor var det et stort behov for å flytte til messen til den danske møbelmessen, som etter en årrekke i Vejle ble gitt en ny hangout. Mange flere besøkende og utstillere viste at det fortsatt er behov for en dansk møbelbutikk, med fokus på boligmøbler for den generelle møbelhandel.

Møbelforhandlere fra Danmark, Norge, Sverige, og som noe nytt, også fra Tyskland, dukket opp til de tre dagene i de nye omgivelsene.

Det er derfor med god forventning at møbelindustrien Skandinavia igjen inviterer innbyttere av møbler til å delta i denne niende utgaven av messen.

”Når vi har flyttet til Fredericia, med mange flere muligheter og mer plass, er det også på tide å lansere noen nye tiltak,” sier messen Esben Veng-Christensen. Han vil ikke avsløre hva alle disse nye tiltakene handler om, men forventer å komme med gode nyheter de neste månedene.

Han vil være fornøyd med nyhetene, og det er showets forpliktelse til å tiltrekke flere besøkende til det tyske markedet.

”I år lanserer vi vår nettside på tysk og presenterer oss i hele det nordtyske om-rådet gjennom reklame i møbeltidsskrifter og på nettsider og, som vi gjør i Skandinavia, sender e-post og post direkte til alle møbelforretninger i området.”

”Målet” sier Esben Veng-Christensen, ”er å utvide og etablere messen som en regional messe i Nord-Europa / Skandinavia med fokus på skandinaviske møbler.”

Et svært ambisiøst mål, men med utviklingen på messen i Sør-Skandinavia, mener han det er plass til dette. Det er for tiden ingen plass i dette området hvor kjøpere kan få en samlet oversikt over hva som tilbys av møbler til hjemmet.

Selv nå er oppføringene godt i tråd med nivået de siste årene. Et godt tegn på seiling er satt og at flere og flere vil være på båten!

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev