Ikke alle velger messen som møteplass. Brunstad har lang fartstid fra messen i Älvsjö, men valgte i år å stille ut sentralt i Stockholm. –Målet var å møte kundene hos «oss selv» og vi håpet de da ville ha tid til å bli hos oss en stund, forteller Brunstads Atle Ødegård.
Stolen Bris og sofaen Teo
Stolen Bris og sofaen Teo

    • Publisert: 05 februar 2018
    • Tekst: Knut Skoe

Sentralt plassert på hotellet Scandic Continental, noen få skritt fra Centralen fant møbelhandlere og kunder frem til møreprodusentens folk og produkter. -Det er alltid spennende om vi får besøk sier Ødegård. Det er jo ikke sikkert de kommer eller har noe særlig tid? Fasit viser at redselen var helt ubegrunnet. Brunstad vartet opp med generøse åpningstider disse dagene, den som ønsket nachspiel etter sen middag ville finne folk hos Brunstad og de som trengte et sted å være tidlig om morgenen ville møte de samme. -Vi hadde veldig godt besøk forteller Ødegård. Flere kjeder og større møbelhandlere hadde med seg langt flere medarbeidere enn det man kan vente seg på messene. Dermed får vi veldig fin kontakt med butikkene og folk som jobber med møblene våre.
Brunstad innredet det rause rommet med de gode varme fargene og understreket den omsluttende kosen under slagordet Nordic Warmth. Brunstad hadde lagt på stolkolleksjonen med tre nye modeller; Bris, Orion og Flow og sofamodellene Storm, nye Fantasy-varianter og Teo.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev